Opleiding & cursus

Opleiding nagelstyliste volgen?

 

Bent u op zoek naar een creatief en veelzijdig beroep in de uiterlijke verzorging? Wilt U alles leren over kunstnagels en manicure? Volg dan een gedegen en praktijkgerichte opleiding nagelstyliste! Deze opleiding zorgt ervoor dat u direct aan de slag kunt in de nagelbranche op het gebied van hand- en nagelverzorging. Na afloop kunt u werken als zelfstandig ondernemer in uw eigen nagelstudio of in loondienst bij een kapsalon, beautysalon of zonnestudio.

Wat kunt u verwachten van onze opleiding allround nagelstyliste? Allereerst is het belangrijk dat U voldoende aandacht en training krijgt. Dit kunnen wij u verzekeren omdat we uitsluitend privé opleidingen verzorgen. Met onze docent traint u 1 op 1 waardoor u verzekerd bent van alle aandacht.

Als u voor ons kiest leert U gedurende de opleiding op een professionele en hygiënische wijze kunstnagels aan te brengen volgens de volgende systemen, namelijk acryl techniek en gel techniek.

Ook leert u om de natuurlijke nagels en handen te verzorgen door middel van een manicure behandeling. De opleidingen die wij verzorgen vinden plaats in Pijnacker Zuid-Holland. Of op aanvraag mogelijk privé bij u thuis. Dit zorgt ervoor dat de opleiding voor iedereen toegankelijk is omdat u zelf de lestijden en dagen in overleg met de docent kan bepalen. Voor iedere student geldt een verschillend lestempo.

U betaalt bij ons eenmalig lesgeld voor een jaar onbepekte training. Dit lesgeld bedraagd € 1199,- (het is ook mogelijk na aanbetaling een betalingsregeling te treffen, informeer hier dan via de mail gerust naar 🙂 . Daarnaast heeft u de keuze zelf de materialen aan te schaffen of via ons lespakketten te bestellen. Deze keus laten we geheel aan u over, zodat u zelf kunt bepalen met welk merk u wilt werken en de prijzen zelf kan bepalen die u er dus aan uit wil of kunt geven. Natuurlijk zijn wij bereid u hier een goed advies in te geven.

Aangezien het om een praktijkgerichte opleiding nagelstyliste gaat zult u vanaf dag één bezig zijn om de verschillende technieken goed aan te leren. Dit doet u niet alleen door gedurende de lesdagen veel te oefenen, maar ook daarbuiten. De theorie zal ook een belangrijk deel uitmaken van uw opleiding. De verkregen kennis en technieken zijn uiteindelijk de sleutel tot uw succes om als nagelstyliste aan de slag te kunnen.

Ook verzorgen wij diverse opleidingen in losse technieken waaronder:

  • Geltechniek
  • Acryl techniek
  • Manicure
  • Nailart beginners
  • Nailart gevorderden
  • Machine vijlen

Buiten de diverse nagelopleidingen bieden wij ook nog verschillende andere opleidingen zoals wimperverlenging, haarverlenging en Make up artist.

Heeft U intresse in het vak nagelstyling?

 

Dan is Deze cursus wellicht iets voor u. Mensen die graag willen leren hoe ze op een professionele manier kunstnagels kunnen zetten bij zichzelf, familie of bij vriendinnen.

Voordat u een lange opleiding gaat volgen, kunt u met deze cursus van 1 dag kennismaken met het vak nagelstyliste. Ook zeer geschikt voor b.v mensen die een thuisstudie nagelstyliste gedaan hebben en toch nog wat meer praktijk ervaring willen opdoen. Na het volgen van deze dag of avond kunt u een complete set kunstnagels professioneel aanbrengen. Ook is het mogelijk om door te stromen naar de basiscursus of de allround opleiding.

Materiaal voor deze dag heeft u niet nodig u maakt gebruik van onze producten. Tijdens deze dag of avond moet uzelf een model meenemen.
Heeft u geen model voor deze dag, geen probleem u kunt oefenen op uzelf of oefenen op een oefenhand, (geeft U dit wel even van tevoren door aan ons).

Kosten 1 dagscursus
Normaal € 195,-
MAAR NU € 125,-
Boek snel want vol = vol.

(Gaat alleen door bij tenminste drie cursisten)